Du kender det sikkert godt ...

... at du ved, hvad du vil sige, men at det er svært at få det udtrykt på skrift. Derfor er min mission med Linje Kommunikation at omsætte og udvikle dine tanker og ideer til konkrete linjer med ord, der giver mening. Krusedullen symboliserer alle de tanker, ideer og kreative udspil, som skal struktureres i lige linjer til noget, der giver mening.
  
Så hvad enten det er din website, en brochure, et salgsbrev, et nyhedsbrev eller en artikel, så brug Linje Kommunikation til at få dine ideer ud i konkrete, spændende linjer.
 
Vi høres ved!
Mange hilsner
 
Ann Rosenbom
 
 
 
 
 

Min baggrund

Efter 11 års arbejde med kommunikation i forsikringsbranchen valgte jeg i 2001 at blive freelancer for at hjælpe virksomheder med deres kommunikationsopgaver. Mine kunder er erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og frivillige organisationer. Jeg løser både store og små tekstopgaver og har et stærkt netværk af grafikere, fotografer og andre relevante samarbejdspartnere, så du som kunde kan få en samlet løsning. Jeg samarbejder også meget gerne med mine kunders egne leverandører.
 
For mig er der mange aspekter i at arbejde med kommunikation, og jeg har derfor en baggrund, som er sammensat af flere elementer og løbende opdateres med nye. Ud over omfattende erhvervserfaring med kommunikation har jeg uddannelser/kurser fra bl.a. Journalisthøjskolen/Mediehøjskolen, Kommunikations Forum og Dansk Kommunikations Forening samt Den Grafiske Højskole i design, layout og skrift. Derudover er jeg Merkonom i Markedsføring fra Niels Brock Business College og har studeret Branding, Strategy and Positioning hos RMI Berghs Business School i Stockholm.
...    
LINJE KOMMUNIKATION  | Tlf.: + 45 25 34 31 67 | ann@linjekommunikation.dk